четвер, 30 вересня 2021 р.

Зі святом Вас, шановні колеги та читачі!

 

30 вересня, у світлий день Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, в Україні відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Це - особливий день у житті кожного, хто пов’язав своє життя з бібліотекою, хто приходить до бібліотеки працювати, вчитися, відпочивати, спілкуватися …

ШАНОВНІ КОЛЕГИ !

Щиро вітаю вас професійним святом.

Бажаю  вам  успіхів у вашій почесній справі, мудрості, терпіння,  невичерпної енергії, оптимізму, міцного здоров'я, щасливої долі, родинного тепла і вдумливих, допитливих, розумних, талановитих і добрих серцем читачів. Нехай кожен прожитий день  приносить вам радість , натхнення і бажання працювати.

Разом із нами бібліотечне свято відзначють наші читачі.

 ШАНОВНІ ЧИТАЧІ! 

У цей день, як і завжди, бібліотека працює для Вас!  Пам’ятайте, що тут Вас чекають,  тут вам завжди раді. Дякую  вам за вірність і жагу до знань, пошуків та відкриттів! Бажаю нескінченної любові до добрих книг класики і сучасності, бажаю відчувати себе в книгозбірні щасливим мандрівником по світу захоплюючих пригод, солодких мрій і радісних переживань.

Шановні колеги, дорогі читачі!

Нехай в кожному з вас живе віра, нехай ніколи не покидає надія, нехай зігріває любов, і нехай мудрість не дозволить збитися зі шляху.

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар