вівторок, 12 листопада 2019 р.

Зустріч з письменницею



 8 листопада  в актовій залі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Дубечне відбулася творча зустріч з письменницею, поетесою  з Вінниці Галиною Рибачук–Прач.  Галина Рибачук-Прач –переможець і дипломант ряду всеукраїнських літературних конкурсів і фестивалів «Підкова Пегаса», «Малахітовий носоріг», «Мовою серця». Є організатором благодійного аукціону книг, волонтер, бо гроші отримані з цих заходів передаються у військовий госпіталь на підтримку воїнів ООС. Нині проживає в м. Вінниці, працює в університетській клініці імені Пирогова фельдшером – лаборантом з бактеріології.  
Наш край, Волинь для Галини Іванівни  це те сокровенне, найрідніше, без чого вона не може навіть уявити свого життя. Це рідний батьківській дім, де вперше дитиною побачила світ. Це та земля, по якій вона зробили свої перші кроки, земля її дідів і прадідів, і вона найдорожча за все на світі.  І куди б не заводила її доля, з усіх доріг  вона знову і знову повертається до рідного порогу, в село Добре. що на Камінь-Каширщині. Не оминає і наше Дубечне з яким тісно пов’язана її доля. Чоловік (нині вже покійний )  пані Галини Володимир Рибачук – дубечанин. 



Під час зустрічі   письменниця  читала свої вірші з  поетичних збірок  «Любов'ю слова», « Україно,ти моя доле» «Вірю, надіюсь, молюсь» та представила збірки для дітей «Маленький мандрівник», «Святкові пригоди маленького мандрівника», «Капітан Одеса», «Події в курнику та інші…», «Грибні історії». 
Учні із задоволенням спілкувалися з гостею, слухали її розповіді про героїв книг та про пригоди, які з ними відбувалися, а ще пані Галина запропонувала дітям самим почитати її вірші, уривки з творів – бажаючих  виявилось чимало.
Присутні отримали  задоволення  і море вражень від спілкування з письменницею.






1 коментар:

  1. Щиро дякую за щирість та гостинність!
    До нових зустрічей! З теплом, Галина Рибачук-Прач

    ВідповістиВидалити