суботу, 29 грудня 2018 р.

Тренінг для представників ОТГ



11 – 12 грудня у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки проходив тренінг «Форми державної статистичної звітності бібліотечних закладів. Бібліотеки ОТГ в ЕСМаР» для працівників ОТГ.
 На тренінгу виступили директор Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки Людмила Стасюк і заступник директора Євгенія Євтушик. Провела тренінг завідувач  науково – методичного відділу Лариса Назарчук, яка ознайомила з особливостями роботи системи «Електронною системою моніторингу у мережі публічних бібліотек України» (ЕСМаР).


На тренінг прибули представники Дубечненської, Головненської, Оваднівської, Смолигівської, Городищенської, Цуманської, Рівненської, Павлівської, Зимнівської і інших ОТГ відповідальних за звітність бібліотек. Учасники тренінгу повезли в свої бібліотеки вміння і досвід, підкріплені практичними знаннями.


В це й же день заступник директора з наукової роботи Євгенія Євтушок вручила бібліотекарю бібліотеки с. Глухи Ларисі Оксенчук сертифікат Волинського регіонального тренінгового центру для бібліотекарів, яка пройшла курс дистанційного навчання за темою: «Інноваційні зміни в бібліотеках на основі проектного, кадрового менеджменту та ініціативної діяльності бібліотек»

Немає коментарів:

Дописати коментар