середу, 23 травня 2018 р.

Ніщо у світі не є величнішим за матір !


        
          У нашім раї на землі
         Нічого кращого немає.
         Як та я мати молода,
         З своїм дитяточком малим …
                             (Т. Шевченко)





День матері – одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Саме цьому прекрасному, світлому святу, в Глухівській сільській бібліотеці пройшла година спілкування «Ім`я матері – святе». Учні розказували вірші: «Моя мама», «Наші матусі найкращі», «Матусю наша, ми це знаємо», «Мамина молитва», звучали пісні: «Мамо матусю», «Рідну маму бережіть», гарно відповідали на запитання вікторини.
На світі так багато мам, і в кожній мамі є щось особливе. Але є у них і загальна риса – це неосяжна любов до своїх дітей. Вона читається в їх очах, вона живе в їх серцях. Вона – початок життя, хранителька, берегиня Дому, Життя, Любові, Душі й високого Духу.



Умійте цінувати любов матері. Будьте дбайливі до цієї любові. Не ображайте її випадковість грубістю, різким словом, неслухняністю. Адже лише мама думає про нас завжди і скрізь. Тільки мама завжди приймає нас такими, які ми є. Серце її завжди з своєю дитиною.

















Немає коментарів:

Дописати коментар