пʼятницю, 1 грудня 2023 р.

Будьмо своїми! Читаймо разом!

 


До уваги жителів громади : дорослих і дітей!

Запрошуємо вас долучитися до Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції "Національний тиждень читання", яку традиційно щороку проводить Український інститут книги. Цьогоріч вона відбудеться із 04 до 10 грудня. Акція має на меті консолідацію українського суспільства навколо читання як життєвої стратегії. 

Цьогоріч гасло Акції – «Бути своїми» означає зв’язок між поколіннями, подолання умовної віддалі між відомими літераторами і читачами.

Щоб долучитися до акції, зазначений період опублікуйте в соцмережах допис чи кілька дописів про свій читацький досвід з хештегами  #тижденьчитання2023 та#бутисвоїми.  Дорослі та діти можуть написати:

ü добірку улюблених книг;

ü відгук про останній прочитаний твір;

ü роздуми про важливість культури читання.

«Читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну. Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями. За допомогою Акції ми хочемо привернути увагу до важливості і приємності читання, надихнути українців відвідати бібліотеку чи книгарню» , — зазначили в УІК

Будьмо своїми! Читаймо разом!




 

Немає коментарів:

Дописати коментар