понеділок, 16 квітня 2018 р.

Христос воскрес


Прийшла весна! Разом з пробудженням природи весна нам несе багато прекрасних свят. Серед них особливе, свято над святами, Воскресіння Христове. Це свято перемоги життя над смертю, добра над злом, радості над смутком, святості над гріхом.

У ці урочисті дні, а саме 10 квітня в бібліотеці пройшов цикл заходів під назвою « В кожне серце із Небес лине нам Христос воскрес». До уваги читачів було запропоновано викладку літератури «Христос воскрес! Воістину воскрес!»інформхвилинку «Історія святкування Пасхи». 

 На вікторину  «Світле свято – Воскресіння» бібліотекар запросила учнів 5-А класу. Найактивніше відповідали на запитання вікторини Бащук Тарас, Мазурик Артем, Сливка Люда, Лахтюк Назар, за що були нагороджені подарунками.


 Молодші школярики взяли участь у голосних читаннях «Великодні легенди».

Протягом сорока днів будуть звучати переможні і торжественні привітання: «Христос воскрес! Воістину воскрес!». Тож всім своїм читачам і всім, всім щиро зичу здоров’я, добробуту і успіхів у добрих ділах. Нехай Господь дарує вам любов, злагоду, радість, мир на многії і благі літа.

Христос воскрес! Воістину воскрес! 




Немає коментарів:

Дописати коментар